Skip to content Skip to footer

Varietate de montaj

Varietate de montaj Pavajele Elpreco sunt disponibile într-o mare varietate de forme și nuanțe și îți pun creativitatea la lucru. Oricum îți poți magina  vrei  arate curteaai la dispoziție soluția. Iar dacă totuși te împotmolești sau ai dori  vezi și alte variante de amenajare, în cele ce urmează îți vom da câteva idei, de la montaje clasice la cele mai modern.

Dacă îți dorești un pavaj classic, într-o singură dimensiune, o varianta des întâlnită și foarte apreciată este montarea în mod liniar, cursiv, cu variații stil “zidărie”, unde pavelele se intercalează la jumătate.

        

Un alt tip de montaj, foarte practic și ușor de realizat, este cel numit “os de peste” în care pavelele sunt așezate în “V”,  în exemplele de mai jos:

        

Modelele de pavaj cu forme atipice îți pot oferi amenajări inedite. Un exemplu în acest sens este pavajul Favo, pe care îl poți amenaja sub formă “stupului de albine”. Câteva variante de inspirație găsești mai jos:

        

Dacă modelul tău preferat de pavaj are mai multe dimensiunipoți  îți lași creativitatea  zburde și poți realiza un design cu pattern-uri care se repetăcreând un efect vizual deosebit.

În aceeași măsurădacă îți dorești un model de amenajare care  nu păstreze vreo regulă de montaj, un model dezordonat”, având la îndemână mai multe dimensiunipoți obține efecte spectaculoase.

O amenajare care  capta cu siguranță toate privirile este aceea cu modele tri-dimensionale. Pavajul Relief îți asigură un design deosebit.

               

Pentru mai multe modele de inspirațierăsfoiți și galeria foto, aici.