Romana

Inspiră-te!

Elpreco oferă o gamă variată de pavale şi borduri care se ridică la aşteptările oricărui client!
Pavajele noastre se remarcă printr-un design deosebit. Formele, modelele de montaj
şi culorile permit o execuţie personalizată pe gustul fiecăruia. Iată câteva exemple de
amenajări exterioare realizate de către clienţii noştri!

Casa Universitarilor

Casa Universitarilor din Craiova este un club exclusivist cu o istorie deosebită ce işi are sediul în vechea casă a familiei lui Nicolae Romanescu, primar de elită al Craiovei – începând cu anul 1898. De la numele proprietarului a derivat şi denumirea de „Casa Romanescu”, care, după intrarea în patrimoniul Universităţii din Craiova, este cunoscută drept „Casa Universitarilor”. Eleganţa ambientală a grădinii este desăvârşită de utilizarea pavelelor din beton Uni gri, iar accentele de volum şi design sunt date de utilizarea pavelelor roşii ce se asortează fără cusur cu bordurile BDZT1 şi BDZT2 de aceeaşi culoare. .
Casa Universitarilor Casa Universitarilor Casa Universitarilor Casa Universitarilor Casa Universitarilor

Casă Rezidenţială

Unul dintre clienţii noştri a ales pavelele Elpreco pentru toate zonele exterioare: atât pentru alei cât şi pentru parcare sau terasă. Gama de pavaje Elpreco este foarte diversificată şi acoperă orice nevoie, functionalitate şi gust estetic!
Casă Rezidenţială Casă Rezidenţială Casă Rezidenţială Casă Rezidenţială Casă Rezidenţială Casă Rezidenţială

Casă Rezidenţială cu Alee, Parcare şi Terasă

Pavajul Relief poate contribui la amenajarea unui spaţiu plin de fantezie, adăugând cu uşurinţa un impact vizual elegant aleilor, teraselor şi curţilor interioare. Utilizarea durabilă este asigurată de grosimea de 6 cm a pavajului ce permite tranzitarea şi parcarea autoturismelor în interiorul curţii. Delimitarea creativă a zonelor este facilitată de utilizarea bordurilor ce se adaptează estetic şi functional oricăror soluţii de design.
Casă Rezidenţială cu Alee, Parcare şi Terasă Casă Rezidenţială cu Alee, Parcare şi Terasă Casă Rezidenţială cu Alee, Parcare şi Terasă Casă Rezidenţială cu Alee, Parcare şi Terasă

Parc Logistic

Pavajele Elpreco iţi asigură produsele de care ai nevoie pentru pavarea curţii unui parc logistic de maşini: este extrem de rezistent, asigură o suprafaţă neaderentă pe timp de iarnă şi în acelaşi timp durează foarte mult. Pavajul Logistik oferă pe lângă imaginea deosebită pe care o are o suprafaţa pavată, durabilitate. Special creat pentru parcuri logistice, pavajul Logistik este autoblocant şi rezistent în timp, aceste caracteristici asigurînd o bună funţionalitate a suprafeţei pavate.
Parc Logistic Parc Logistic Parc Logistic

Parcare Maşini Firmă

Parcările ecologice au devenit o neceitate în condiţiile în care în jurul spaţiilor de birouri, majoritatea suprafeţelor sunt betonate. Folosind pavaj Ekopor, iarba crescută în golurile din pavaj oferă o imagine aparte suprafeţelor aducând senzaţia de “spaţiu verde” mai aproape de oameni. Atunci când alegi pavajul pentru curtea firmei tale vei lua în considerare în primul rand aspectul practic. Pavajele Elpreco pot asigura un pavaj rezistent la greutate, antiderapant dar şi ecologic în acelaşi timp!
Parcare Maşini Firmă Parcare Maşini Firmă Parcare Maşini Firmă Parcare Maşini Firmă

English Parc

O zonă pietonală intens tranzitată, aşa cum este un parc aflat în mijlocul oraşului, are nevoie de alei care să reziste în timp şi care să se adapteze uşor cerinţelor de siguranţă. Fiind un produs ce are în componenţa sa doar materii prime ecologice, face ca pavajul din beton să se încadreze perfect unei zone destinate relaxării şi apropierii de natură. Bordurile contribuie şi ele la amenajarea şi delimitarea unui spatiu reconfortant.
English Parc English Parc English Parc

Acoperiş Terasat şi Jardiniere

Un proiect foarte interesant al unuia dintre clienţii noştri care a reuşit un design spectaculos pentru un acoperiş terasat folosind mai multe tipuri de pavaje şi jardiniere Elpreco. S-a folosit pavaj pentru a da o utilitate ca spaţiu de relaxare unui acoperiş terasat. Pavajul civic 4 cm roşu a fost folosit pentru intensificarea marginilor pavate iar jardinierele au fost folosite pentru delimitarea spaţiilor pavate. Astfel s-a obţinut un aranjament combinat care a dat utilitate acestui spaţiu iniţial nefolosit. Felicitări pentru creativitate!
Acoperiş Terasat şi Jardiniere Acoperiş Terasat şi Jardiniere Acoperiş Terasat şi Jardiniere Acoperiş Terasat şi Jardiniere

Centrul Civic

O zonă de plimbare şi recreere în mijlocul oraşului este desăvârşită prin folosirea într-un mod inedit şi ingenios a celor două modele de pavaj Elpreco: Behaton (gri, negru, roşu şi verde) şi Civic (gri, negru, roşu şi verde). Farmecul şi nobleţea pavajului Civic se îmbină armonios cu estetica traditională şi robustă a pavajului Behaton. Elementele de delimitare a zonelor verzi de cele pietonale, bordurile (BDZT2 şi BDZT3), i-au permis peisagistului să îşi fructifice la maximum imaginaţia, iar rigolele mici, pe lângă faptul că adaugă un plus de farmec spaţiului, contribuie cu success la colectarea şi drenarea apelor pluviale.

Centrul Civic Centrul Civic Centrul Civic Centrul Civic Centrul Civic

Parcul Nicolae Romanescu

Al treilea cel mai mare parc natural ca mărime din Europa beneficiază de calitaţile pavajului Elpreco din beton. Eleganţa simplă a pavajului Holand oferă un farmec natural aleilor, deoarece, uneori, cele mai elegante idei şi cele mai de efect sunt şi cele mai simple. Datorită formei sale, acest tip de pavaj facilitează combinaţii interesante, atrăgătoare şi stilate, iar accentele de culoare date de folosirea pavajului roşu oferă încantare celor care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii. Cu ajutorul bordurilor se pot crea spaţii pline de fantezie!
Parcul Nicolae Romanescu Parcul Nicolae Romanescu Parcul Nicolae Romanescu Parcul Nicolae Romanescu Parcul Nicolae Romanescu Parcul Nicolae Romanescu
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!