Skip to content Skip to footer

LEGAL DISCLAIMER

ELPRECO S.A. (denumită în cele ce urmează „ELPRECO”) se supune doar obligaţiei de a depune eforturi maxime cu privire la informațiile puse la dispoziția vizitatorilor pe website-ul său, www.elpreco.ro.

Deși au fost depuse toate eforturile pentru a asigura corectitudinea și fiabilitatea informațiilor conținute pe website, ELPRECO nu poate fi răspunzătoare pentru orice erori, omisiuni sau rezultate, ca urmare a utilizării acestor informații. În particular, link- urile hipertext de pe site-ul nostru pot conduce utilizatorii la informații conținute pe alte servere, asupra cărora ELPRECO nu are niciun control.

Website-ul www.elpreco.ro este, în mod normal, accesibil 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână. În cazul unor situații în afara controlului ELPRECO, dificultăți asociate cu sistemele de informații, dificultăți asociate cu rețelele de telecomunicații, alte probleme tehnice, sau pentru mentenanța – această listă nu este exhaustivă – ELPRECO poate decide să suspende sau să întrerupă accesul total sau parțial la site. Website-ul poate fi modificat fără o notificare prealabilă.

Nicio informație de pe acest website nu trebuie interpretată ca o propunere de vânzare sau achiziție. Toate produsele, procesele și programele prezentate pe website-ul www.elpreco.ro nu sunt disponibile obligatoriu în toate țările. Drept urmare, utilizatorul acestui website este de acord să își asume responsabilitatea pentru utilizarea acestor informații.

Pot fi stabilite liber hyperlink-uri simple către pagina principală a www.elpreco.ro atât timp cât nu sunt utilizate în scopuri comerciale sau publicitare și cu condiția să fie clar evidențiată notificarea expresă “Pe website-ul ELPRECO S.A.” (sau orice altă notificare similară sau mai detaliată) pe link sau alături de link.

ELPRECO nu va fi în nici un fel răspunzătoare pentru conținutul website-urilor sursă.

Această autorizație nu este relevantă pentru website-urile care prezintă conținut ilegal, pornografic, xenofobic, subversiv, imoral și care aduce atingere demnității umane sau orice alt conținut care ar putea, într-o mai mare măsură, să afecteze sensibilitatea multor persoane.

Sunt interzise link-urile la orice document în afară de pagina principală a www.elpreco.ro, indiferent de forma și conținutul acestor link -uri, în lipsa autorizației exprese și prealabile a ELPRECO. Acestea ar trebui să includă în special, dar nu exclusiv, orice document de tip grafic, orice fișier multimedia sau document text.

Orice reproducere sau utilizare, chiar și parțială, a oricărui element al website-ului www.elpreco.ro, în cadrul unui website terț prin încadrare, integrare sau orice alt proces similar sunt strict interzise, cu excepția autorizației excepționale a ELPRECO. Autorizația pentru stabilirea hyperlink-urilor mai sus menționate trebuie solicitată la următoarea adresă de e-mail: office@elpreco.ro. O astfel de solicitare trebuie să menționeze URL-ul unde se solicită stabilirea hiperlink-urilor. Accesul la pagina care incorporează hyperlink-urile la website-ul www.elpreco.ro ar trebui să fie gratis.

Hyperlink-uri de pe pagina ELPRECO

Acest website poate conține hyperlink-uri la alte website-uri ELPRECO, dar și către website-uri externe. Astfel de hyperlink-uri sunt furnizate doar pentru interesul dumneavoastră. ELPRECO nu va fi în niciun fel răspunzătoare pentru conținutul, funcționalitatea și condițiile de utilizare ale website-urilor ce pot fi accesate de utilizatori prin intermediul acestor hyperlink-uri, asemenea hyperlink-uri fiind stabilite în cooperare cu website-urile respective într-un moment considerat potrivit de către ELPRECO, în ceea ce privește conținutul furnizat.

MĂRCI COMERCIALE ȘI DREPTURI DE AUTOR

ELPRECO S.A. este deținătorul tuturor drepturilor, titlurilor și valorilor în numele ELPRECO.

Este interzisă utilizarea numelui și mărcilor ELPRECO fără acordul ELPRECO S.A. Acest site și conținutul său sunt protejate conform legislației privind proprietatea intelectuală, în special cu privire la branding, drepturi de autor, schițe și modele.

În temeiul legislației privind proprietatea intelectuală și, în general, al tratatelor și acordurilor internaționale care conțin prevederi privind protecția drepturilor de autor, este interzisă reproducerea (altfel decat pentru utilizare personală), comercializarea, distribuirea, emiterea, transmiterea, adaptarea, modificarea, publicarea, comunicarea integrală sau parțială în orice formă a datelor, prezentării sau organizării site-ului, sau operelor protejate de drepturi de autor postate pe website-ul ELPRECOwww.elpreco.ro, fără consimțământul specific prealabil al deținătorului drepturilor de autor atașate operei, prezentării sau organizării site-ului, sau datelor reproduse.

Este de asemenea, interzisă introducerea datelor prin orice mijloace pe website-ul www.elpreco.ro de natura să modifice sau să poată modifica conținutul sau publicarea datelor, prezentarea sau organizarea site-ului, sau a operelor prezentate pe website-ul www.elpreco.ro. Pentru informații suplimentare, contactați webmaster-ul la următoarea adresă: office@elpreco.ro.

Contactează-ne

Ai o întrebare sau dorești o informație? Noi îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta cu orice nelămurire. Ne poți contacta folosind numărul de mai jos.