Skip to content Skip to footer

Casa pe care o construieşti cu siguranţă e un proiect in care investeşti mai mult decât bani, e casa în care pui suflet şi care iţi asigură sentimentul de “acasă”. Suntem fericiţi că de 50 de ani suntem în casele românilor şi materialele noastre de construcţii le asigură un confort optim.

Casă rezidențială, zonă cu fluctuații mari de temperatură

În zonele cu fluctuații mari de temperatură, construcțiile necesită o atenție deosebită pentru păstrarea confortului locuitorilor. Clienții noștri au ales BCA IZOPOR ca material de zidărie pentru a înfrunta iernile dificile cu temperaturi mult sub zero grade, precum și verile caniculare cu temperaturi ce depășesc ușor 40 de grade celsius.

Casă rezidențială, izolare fonică bună, aglomerări urbane

BCA TERMOPOR este materialul de zidărie recomandat aglomerărilor urbane, în aceeași măsură pentru construirea caselor rezidențiale, a blocurilor de locuințe sau a clădirilor de birouri. Fiecare dintre noi, la sfărșitul unei zile de muncă, ne dorim să ajungem acasă, locul unde căutam maximum de confort și unde ideal este să ne putem detașa de rumoarea cotidiană. La aceste aspecte s-au găndit și clienții noștri atunci când au luat decizia de a-și construi casa cu BCA Elpreco.

Casă rezidențială multifamilială, confort optim, eficiență energetică

Pentru familia noastră ne dorim întotdeauna tot ce este mai bun, iar când ne găndim la căminul nostru, cu siguranță nu putem face rabat de la confortul optim. Pentru o locuință multifamilială, un aspect important este eficientizarea habitatului din punctul de vedere al consumului de energie. Soluția acestor deziderate este utilizarea BCA TERMOPOR la realizarea zidăriei casei.

Casă rezidențială, climat interior deosebit, umiditate optimă

Pentru obținerea unui climat interior deosebit și pentru păstrarea umidității optime, clienții noștri au ales să își construiască locuința utilizând BCA AEROPOR. Au obținut astfel un mediu sănătos și un confort sporit, înscriindu-se și ei pe lista utilizatorilor mulțumiți de beneficiile acestui material de zidărie. Materialul folosit la acest proiect asigură, de asemenea, o rezistență structurală ridicată.

Casă rezidențială, durabilitate și performanță structurală

O locuință pe mai multe niveluri nu se supune nici unui compromis atunci când este realizată cu BCA STRUCTOPOR. Durabilitatea și performanța structurală propulsează acest material de zidărie în topul preferințelor clienților noștri din zonele cu un grad mare de seismicitate.

Bloc de locuinţe

Un bloc de locuinţe trebuie să asigure unui număr mare de familii un spaţiu confortabil atât din punctul de vedere al izolării faţă de zgomotele urbane, cât şi al menţinerii unei temperaturi adecvate, însă şi rezistenţa în timp a clădirii este foarte importantă. Siguranţa locuitorilor unei clădiri cu mai multe niveluri este garantată de folosirea BCA-ului Structopor.

Spital

Un spital are nevoie de izolare fonică şi termică dar şi de păstrarea unui mediu sănătos antibacterian. Utilizând BCA Aeropor s-a asigurat o aerisire corespunzatoare a pereţilor, folosindu-se de capacitatea BCA-ului de a absorbi şi de a elimina umiditatea, evitând formarea mucegaiului.

Cămin studențesc

Căminul studențesc este pentru mulți dintre noi, într-o perioadă a vieții, a doua casă. Pentru ca cei dragi să fie liniștiți pentru că te știu în siguranță, confortul și protecția pe care habitatul le oferă sunt elemente foarte importante. Administrația Campusului Universitar din Craiova a ales BCA Izopor pentru extinderea și recompartimentarea spațiilor de cazare în cămine.

Bloc de locuinţe

BCA Structopor s-a dovedit a fi alegerea câștigătoare și în cazul acestui bloc de apartamente. Proprietarii acestor locuințe se bucură de siguranță, alături de confort și climat sănătos.