Background

Despre sisteme de zidărie BCA

Rapiditate și precizie cu BCA Elpreco

Dimensiunile blocurilor de BCA ajută la o construcție rapidă a zidurilor, economisind, astfel, timp și bani, permițând realizarea clădirilor într-un timp mult mai scurt. 

Mai mult

Punerea corectă în operă a zidăriei din BCA

Alegerea corectă a materialului de zidărie este primul pas important spre obținerea unei construcții durabile și eficiente energetic. Calitatea dovedită a blocurilor de BCA Elpreco te ajută să îți atingi obiectivele constructive.

Mai mult

Greșeli de evitat în realizarea zidăriei cu BCA

Una dintre cele mai frecvent întălnite greșeli în zidirea cu BCA este identificată la punerea în operă chiar a primului rând. În situația în care se constată abateri la planeitate, foarte important este să se intervină acolo unde s-a constatat eroarea sau să se scoată primul rând și să se reașeze blocurile în poziția corectă.

Mai mult

Calculator BCA

Cum calculez necesarul de BCA pentru o casă? Sunt câteva aspecte pe care va trebui sa le iei în considerare: grosimea pereților casei; blocurile de BCA au grosimi variate, de 10 cm, de 15 cm, de 24 cm, 30 cm, 35 cm, pentru pereții exteriori se recomandă o grosime de 25-35 cm.

Mai mult
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!