Background

Despre sisteme de pavaje și borduri

Știați că?

Primul pas pentru succesul proiectului tău și obținerea rezultatului dorit este alegerea dimensională corectă a pavajului, în fucție de suprafața pe care dorești să o amenajezi. Astfel, unei alei pietonale o grosime de 4 cm îi este suficientă, în schimb, dacă zona va fi utilă și autoturismelor, grosimea va trebui să crească direct proporțional cu greutatea autoturismului. Elpreco îți răspunde acestei nevoi prin gama dimensională largă, de la pavaje de 4 cm până la cele de 10 și chiar 12 cm.

Mai mult

Ghid de montaj corect al pavelelor

Pentru a beneficia pe deplin de atributele sistemului de pavaj Elpreco, specialiștii recomandă următoarele etape de montaj: 1. Se înlatură de pe suprafața ce urmează a fi pavată un strat de 20-35 cm de pământ; 2. Se distribuie un strat de pietriș de 10-15 cm grosime în mod egal și se nivelează cu o greblă.

Mai mult

Top greșeli de evitat în amenajarea spațiului

Este foarte important ca atunci când demarezi amenajarea unui spațiu cu pavelele dorite să pornești cu dreptul. Specialiștii noștri îți oferă o viziune asupra celor mai des întălnite greșeli în punerea în operă a pavajelor și elementelor peisagistice. Deși pare de necrezut, însă cea mai des întălnită greșeală pornește chiar de la alegerea modelului și grosimii de pavaj.

Mai mult
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!