Background

Utile

Reușita proiectului este asigurată atât de calitatea produselor utilizate, cât și de modalitatea de punere în operă.
Citește articolele pregătite de către specialiștii noștri și inspiră-te din recomandarile acestora.

Rapiditate și precizie cu BCA Elpreco

Dimensiunile blocurilor de BCA ajută la o construcție rapidă a zidurilor, economisind, astfel, timp și bani, permițând realizarea clădirilor într-un timp mult mai scurt. 

Mai mult

Punerea corectă în operă a zidăriei din BCA

Alegerea corectă a materialului de zidărie este primul pas important spre obținerea unei construcții durabile și eficiente energetic. Calitatea dovedită a blocurilor de BCA Elpreco te ajută să îți atingi obiectivele constructive.

Mai mult

Greșeli de evitat în realizarea zidăriei cu BCA

Una dintre cele mai frecvent întălnite greșeli în zidirea cu BCA este identificată la punerea în operă chiar a primului rând. În situația în care se constată abateri la planeitate, foarte important este să se intervină acolo unde s-a constatat eroarea sau să se scoată primul rând și să se reașeze blocurile în poziția corectă.

Mai mult

Calculator BCA

Cum calculez necesarul de BCA pentru o casă? Sunt câteva aspecte pe care va trebui sa le iei în considerare: grosimea pereților casei; blocurile de BCA au grosimi variate, de 10 cm, de 15 cm, de 24 cm, 30 cm, 35 cm, pentru pereții exteriori se recomandă o grosime de 25-35 cm.

Mai mult

Știați că?

Primul pas pentru succesul proiectului tău și obținerea rezultatului dorit este alegerea dimensională corectă a pavajului, în fucție de suprafața pe care dorești să o amenajezi. Astfel, unei alei pietonale o grosime de 4 cm îi este suficientă, în schimb, dacă zona va fi utilă și autoturismelor, grosimea va trebui să crească direct proporțional cu greutatea autoturismului. Elpreco îți răspunde acestei nevoi prin gama dimensională largă, de la pavaje de 4 cm până la cele de 10 și chiar 12 cm.

Mai mult

Ghid de montaj corect al pavelelor

Pentru a beneficia pe deplin de atributele sistemului de pavaj Elpreco, specialiștii recomandă următoarele etape de montaj: 1. Se înlatură de pe suprafața ce urmează a fi pavată un strat de 20-35 cm de pământ; 2. Se distribuie un strat de pietriș de 10-15 cm grosime în mod egal și se nivelează cu o greblă.

Mai mult

Top greșeli de evitat în amenajarea spațiului

Este foarte important ca atunci când demarezi amenajarea unui spațiu cu pavelele dorite să pornești cu dreptul. Specialiștii noștri îți oferă o viziune asupra celor mai des întălnite greșeli în punerea în operă a pavajelor și elementelor peisagistice. Deși pare de necrezut, însă cea mai des întălnită greșeală pornește chiar de la alegerea modelului și grosimii de pavaj.

Mai mult

Recomandări pentru montarea tuburilor

Metodele de montare a tuburilor prefabricate din beton se aleg în funcție de dimensiunile și de greutatea lor, pe baza unui proiect. Înainte de introducerea tuburilor în tranșee se face o verificare și eventual se corectează baza săpăturii.

Mai mult
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!