Skip to content Skip to footer

Atenția la detalii ne caracterizează și tratăm fiecare etapă a proiectului cu deosebită atenție.
Noi, cei de la Elpreco, vă oferim soluții integrate, optime, pentru a obține construcții moderne, durabile și prietenoase cu mediul.

Soluții Elpreco pentru construcții durabile

Fiecare etapă a construcției are specificul ei. Noi oferim soluții integrate în desfășurarea proiectului pentru construcții moderne și durabile.
Ne bazăm pe o expertiză de necontestat în domeniu, find cel mai mare producător de elemente prefabricate din beton din zona Olteniei ce oferă soluții complete pentru construcții la cele mai înalte standarde europene de calitate.

Mai mult

Soluții pentru rețele de canalizare

Tehnologia de astăzi face ca tuburile din beton să fie mai fiabile ca oricând. Decenii de cercetare și dezvoltare ne-au permis nouă, echipei Elpreco, să îmbunătățim rețetele din beton, designul tuburilor și procesele de fabricație pentru a oferi materiale care să răspundă unei game lagi de proiecte subterane și profile de scurgere.

Mai mult

Amenajări cu soluții de durată

Amenajarea curții este una dintre etapele cele mai importante ale unei construcții, marcând trecerea de la șantier la proprietatea pe care ți-ai dorit-o și de care poți începe să te bucuri.
Sistemul de pavaj oferit de către Elpreco îți pune la dispoziție o gamă largă de pavele, borduri și elemente peisagistice, creative, funcționale și ecologice.

Mai mult

Soluții complete de zidărie

Dezvoltarea sistemului de zidărie cu rosturi subțiri Elpreco urmărește oferirea unei soluții constructive eficiente.
Avantajele evidente al sistemului de zidărie BCA Elpreco se regăsesc în excelenta izolare termică și fonică, consumul redus de mortar, timpul redus de punere în operă, alături de calitatea de produs ecologic ce asigură un microclimat interior sănătos.

Mai mult