Background

Sisteme de pavaj și borduri

product image

SISTEME GARD

Pentru garduri de beton atractive, cu o suprafaţă netedă, aceasta este soluţia!

Certificate

Elementele de gard sunt o alternativă simplă şi eficientă financiar, fără finisaje suplimentare, oferind în acelaşi timp un aspect deosebit, indiferent de designul pe care îl alegeţi.


Gama de culori disponibilă: Gri, Roşu, Maro.*Diferențele de culoare ce pot apărea între imaginile produselor prezentate și produsele reale sunt datorate condițiilor de fotografiere și tipografice. Vă recomandăm să alegeti culoarea și textura produsele dorite vizualizând gama de pavaje oferita de Elpreco, în formă fizică, la partenerii noștri. În producerea pavelelor și bordurilor se folosesc materii prime naturale, fapt ce determină variații de culoare care nu pot fi evitate.


Consultă ofertele noastre aici.

Descoperă alte produse Elpreco din gama BCA.

Denumire produs Dimensiuni Consum  aproximativ Consum  aproximativ Greutate pe bucată Număr bucăți/palet
 LxlXh(cm) buc/ml buc/m2 Paletizare Craiova
Element de gard EG1 40 x 20 x 16   15,6 15,5 50
Element de gard EG2 20 x 20 x 16   31,2 8,5 100
Capac de gard 27 x 47 x 5 2     72
Beneficii PORTOFOLIU LARG DE PRODUSE

Elpreco oferă o gamă foarte largă de pavale, borduri și jardiniere, de la cele mai creative la cele funcționale şi ecologice. Oferim soluții pentru orice gust estetic prin gama largă de culori și design.

Beneficii MODULARE FACILĂ

Pavajele Elpreco iți provoacă creativitatea, permițându-ți să realizezi foarte multe montaje folosind un singur model de pavaj sau combinând mai multe modele de pavaj. Chiar dacă, inițial, formează un anumit model, se pot scoate cu ușurință și remonta într-un alt mod astfel încât vei oferi o altă înfățișare curții tale.

Beneficii UŞOR DE PRELUCRAT

Pavajele Elpreco nu necesită prezența unui specialist pentru a fi montate sau remontate. Poți chiar tu să iți montezi pavajul!

Beneficii DURABILITATE ŞI PERFORMANŢĂ STRUCTURALĂ

Pavajele Elpreco au o rezistență ridicată la fenomene naturale. Betonul este un material care își menține forma și structura foarte mult timp, este un material rezistent la apă, caldură solară, presiune mecanică ridicată. Garanția pavajelor Elpreco este de 10 ani.

Beneficii ANTI ALUNECARE / DERAPARE

Suprafaţa pavajului conferă aderenţa necesară unei bune circulaţii. Rosturile dintre elementele pavajului împiedică formarea filmului de apă pe suprafața pavajului, permiţând absorbţia acesteia in sol.

Beneficii EFICIENŢĂ FINANCIARĂ

Pavajele Elpreco sunt o investiție foarte inteligentă deoarece: dacă iți dorești alt design nu trebuie decât să remontezi pavajul existent, costurile de intreținere sunt minime, pierderile de material în cazul intervenției ulterioare asupra lui sunt, deasemenea, foarte mici, deoarece se montează / remontează cu ușurință.

Beneficii MATERIAL ECOLOGIC

Pavajele Elpreco se fabrică din elemente naturale, betonul fiind un material 100% reciclabil. Procesul de fabricare este asigurat cu un consum redus de energie, nepoluant pentru sănătate sau mediu. În plus, pavajele Elpreco asigură circulația apei către sol, neprivând pământul de apă.