Background

Sisteme de pavaj și borduri

product image

CIVIC GRAFIT

MODERN SI RAFINAT

Tendințele de umbre și lumini ale designului modern se creionează în liniile ferme și combinațiile putenice de nuanțe.

Certificate

GRAFIT este o îmbinare perfectă a calităților cerute de peisagistica secolului XXI și se adaptează perfect atât proiectelor urbane, dar și celor neo-rurale.

*Diferențele de culoare ce pot apărea între imaginile produselor prezentate și produsele reale sunt datorate condițiilor de fotografiere și tipografice. Vă recomandăm să alegeti culoarea și textura produsele dorite vizualizând gama de pavaje oferita de Elpreco, în formă fizică, la partenerii noștri. În producerea pavelelor și bordurilor se folosesc materii prime naturale, fapt ce determină variații de culoare care nu pot fi evitate.


Consultă ofertele noastre aici.

Descoperă alte produse Elpreco din gama BCA.

Grosime Dimensiuni Consum  aproximativ Greutate Număr bucăți/palet Cantitate palet
 Lxl (cm) buc/m2 kg/m2 m2/palet
 6 cm 20 x 10 50 140 500 10
 6 cm 20 x 20 25 140 240 9,60
6cm 30 x 20 16,70 140 144 8,64
Beneficii PORTOFOLIU LARG DE PRODUSE

Elpreco oferă o gamă foarte largă de pavale, borduri și jardiniere, de la cele mai creative la cele funcționale şi ecologice. Oferim soluții pentru orice gust estetic prin gama largă de culori și design.

Beneficii MODULARE FACILĂ

Pavajele Elpreco iți provoacă creativitatea, permițându-ți să realizezi foarte multe montaje folosind un singur model de pavaj sau combinând mai multe modele de pavaj. Chiar dacă, inițial, formează un anumit model, se pot scoate cu ușurință și remonta într-un alt mod astfel încât vei oferi o altă înfățișare curții tale.

Beneficii UŞOR DE PRELUCRAT

Pavajele Elpreco nu necesită prezența unui specialist pentru a fi montate sau remontate. Poți chiar tu să iți montezi pavajul!

Beneficii DURABILITATE ŞI PERFORMANŢĂ STRUCTURALĂ

Pavajele Elpreco au o rezistență ridicată la fenomene naturale. Betonul este un material care își menține forma și structura foarte mult timp, este un material rezistent la apă, caldură solară, presiune mecanică ridicată. Garanția pavajelor Elpreco este de 10 ani.

Beneficii ANTI ALUNECARE / DERAPARE

Suprafaţa pavajului conferă aderenţa necesară unei bune circulaţii. Rosturile dintre elementele pavajului împiedică formarea filmului de apă pe suprafața pavajului, permiţând absorbţia acesteia in sol.

Beneficii EFICIENŢĂ FINANCIARĂ

Pavajele Elpreco sunt o investiție foarte inteligentă deoarece: dacă iți dorești alt design nu trebuie decât să remontezi pavajul existent, costurile de intreținere sunt minime, pierderile de material în cazul intervenției ulterioare asupra lui sunt, deasemenea, foarte mici, deoarece se montează / remontează cu ușurință.

Beneficii MATERIAL ECOLOGIC

Pavajele Elpreco se fabrică din elemente naturale, betonul fiind un material 100% reciclabil. Procesul de fabricare este asigurat cu un consum redus de energie, nepoluant pentru sănătate sau mediu. În plus, pavajele Elpreco asigură circulația apei către sol, neprivând pământul de apă.