Background

Sisteme de pavaj și borduri

product image

BDZT4

Atenţia la detalii este foarte importantă atunci când vă amenajaţi spaţiul de linişte, iar grădina capătă un aspect rafinat folosind bordurile rezidenţiale.

Certificate

Disponibile într-o gamă variată de culori şi combinaţii de culori, aceste borduri definesc perfect spaţiile amenajate.


Gama de culori disponibilă: Roşu-Crem Sahara, Roşu-Crem Sahara-Alb, Gri-Crem Sahara-Alb.

*Produsele expuse şi imaginile sunt cu titlu de prezentare. Datorită materiilor prime naturale utilizate în procesul de fabricaţie, pot exista variaţii de culoare care nu pot fi evitate. Pentru un aspect vizual plăcut, recomandăm utilizarea alternativă de produse din mai mulţi paleţi. De considerat că pot apărea variaţii de culoare şi în cazul completărilor de comandă ulterioare.

 

 

 


Consultă ofertele noastre aici.

Descoperă alte produse Elpreco din gama BCA.

Grosime  Dimensiuni Lxlxh (cm) Consum  aproximativ Greutate Număr bucăți/palet Cantitate palet ml/palet
buc/m2 pe bucata Paletizare Craiova Paletizare Craiova
BDZT4 15X 17 X 12,5 6,66 5,5 240 36

 

Beneficii PORTOFOLIU LARG DE PRODUSE

Elpreco oferă o gamă foarte largă de pavale, borduri și jardiniere, de la cele mai creative la cele funcționale şi ecologice. Oferim soluții pentru orice gust estetic prin gama largă de culori și design.

Beneficii MODULARE FACILĂ

Pavajele Elpreco iți provoacă creativitatea, permițându-ți să realizezi foarte multe montaje folosind un singur model de pavaj sau combinând mai multe modele de pavaj. Chiar dacă, inițial, formează un anumit model, se pot scoate cu ușurință și remonta într-un alt mod astfel încât vei oferi o altă înfățișare curții tale.

Beneficii UŞOR DE PRELUCRAT

Pavajele Elpreco nu necesită prezența unui specialist pentru a fi montate sau remontate. Poți chiar tu să iți montezi pavajul!

Beneficii DURABILITATE ŞI PERFORMANŢĂ STRUCTURALĂ

Pavajele Elpreco au o rezistență ridicată la fenomene naturale. Betonul este un material care își menține forma și structura foarte mult timp, este un material rezistent la apă, caldură solară, presiune mecanică ridicată. Garanția pavajelor Elpreco este de 10 ani.

Beneficii ANTI ALUNECARE / DERAPARE

Suprafaţa pavajului conferă aderenţa necesară unei bune circulaţii. Rosturile dintre elementele pavajului împiedică formarea filmului de apă pe suprafața pavajului, permiţând absorbţia acesteia in sol.

Beneficii EFICIENŢĂ FINANCIARĂ

Pavajele Elpreco sunt o investiție foarte inteligentă deoarece: dacă iți dorești alt design nu trebuie decât să remontezi pavajul existent, costurile de intreținere sunt minime, pierderile de material în cazul intervenției ulterioare asupra lui sunt, deasemenea, foarte mici, deoarece se montează / remontează cu ușurință.

Beneficii MATERIAL ECOLOGIC

Pavajele Elpreco se fabrică din elemente naturale, betonul fiind un material 100% reciclabil. Procesul de fabricare este asigurat cu un consum redus de energie, nepoluant pentru sănătate sau mediu. În plus, pavajele Elpreco asigură circulația apei către sol, neprivând pământul de apă.

x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!