Background

Prefabricate

product image

TUBURI CU TALPĂ, CEP ȘI BUZĂ DIN BETON NEARMAT

Se utilizează la realizarea de podețe din beton, acces la proprietate sau dirijarea apei uzate sau meteorice.

 

Se utilizează la realizarea de podețe din beton, acces la proprietate sau dirijarea apei uzate sau meteorice.

Produsele se realizează din beton vibropresat.

Dimensiuni (mm) Masa
(kg)
Număr
buc/palet
Număr
paleți/auto
Număr
buc/auto
Diametru
interior
Diametru
exterior
Grosime
perete
Lungime
utilă
Lungime
totală
Di De Gp Lu Lt
300 376 38 1000 1020 107 9 22 198
500 596 48 1000 1026 248 4 22 88
Beneficii DURABILITATE ŞI PERFORMANŢĂ STRUCTURALĂ

Produsele prefabricate realizate de  Elpreco au o rezistență ridicată în exploatare. Betonul este un material care își menține forma și structura foarte mult timp, este un material rezistent la apă, caldură solară, presiune mecanică ridicată. În condițiile respectării instrucțiunilor de manipulare, depozitare și conservare se asigură o garanție de 10 ani.

Beneficii REZISTENȚĂ LA GREUTAȚI MARI

Rezistența betonului crește odată cu trecerea timpului. Alte materiale pot suferi deformări, devieri sau își pot pierde rezistența. Capacitatea betonului de a suporta încărcările derivă din propriile calități structurale și nu se bazează pe rezistența sau pe calitatea materialului de umplutură. 

Beneficii EFICIENŢĂ FINANCIARĂ

Produsele Elpreco sunt o investiție de durată, deoarece au o durată de viață foarte ridicată, probabilitatea deteriorării în timpul montării este extrem de redusă. Designul îmbinării și specificațiile garniturilor de cauciuc oferă o durată mare de viață și costuri reduse de întreținere, iar protecția suplimentară din polistiren previne pătrunderea prafului și a pietrelor în aria de etanșare. Se asigură astfel o îmbinare etanșă și se reduce riscul deteriorării în timpul instalării, generând în timp costuri minime de întreținere.

x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!