Background

Prefabricate

product image

BOLȚAR DE ZIDĂRIE EZ1

Sunt utilizați la realizarea de fundații pentru construcții civile și/sau comerciale precum și la realizarea de împrejmuiri rigide a proprietății.

Sunt utilizați la realizarea de fundații pentru construcții civile și/sau comerciale precum și la realizarea de împrejmuiri rigide a proprietății.

Produsele se realizează din beton vibropresat.

Produs Greutate
kg/buc
Greutate
kg/palet
Paletizare
buc/palet
Paletizare
buc/auto
Transport
paleți/auto
Bolțar zidărie EZ1
365x240x240mm
29 696 24 528 22
Beneficii DURABILITATE ŞI PERFORMANŢĂ STRUCTURALĂ

Produsele prefabricate realizate de  Elpreco au o rezistență ridicată în exploatare. Betonul este un material care își menține forma și structura foarte mult timp, este un material rezistent la apă, caldură solară, presiune mecanică ridicată. În condițiile respectării instrucțiunilor de manipulare, depozitare și conservare se asigură o garanție de 10 ani.

Beneficii REZISTENȚĂ LA GREUTAȚI MARI

Rezistența betonului crește odată cu trecerea timpului. Alte materiale pot suferi deformări, devieri sau își pot pierde rezistența. Capacitatea betonului de a suporta încărcările derivă din propriile calități structurale și nu se bazează pe rezistența sau pe calitatea materialului de umplutură. 

Beneficii EFICIENŢĂ FINANCIARĂ

Produsele Elpreco sunt o investiție de durată, deoarece au o durată de viață foarte ridicată, probabilitatea deteriorării în timpul montării este extrem de redusă. Designul îmbinării și specificațiile garniturilor de cauciuc oferă o durată mare de viață și costuri reduse de întreținere, iar protecția suplimentară din polistiren previne pătrunderea prafului și a pietrelor în aria de etanșare. Se asigură astfel o îmbinare etanșă și se reduce riscul deteriorării în timpul instalării, generând în timp costuri minime de întreținere.

x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!