Skip to content Skip to footer

Nearly Zero Emision Building (nZEB) presupune clădiri cu o performanță energetică ridicată, în timp ce cantitatea mică, necesară de energie, aproapre de zero, să fie acoperită din surse regenerabile proprii sau apropiate. Calitatea materialelor de construcții devine element cheie în alegerea soluției constructive. Elpreco este un partener pe care te poți baza în atingerea obiectivelor energetice.

Energie regenerabilă pentru casa ta

Într-o lume în care accentul se pune din ce în ce mai mult pe energia regenerabilă și costurile utilităților cresc considerabil, un plan adecvat pentru creșterea independenței energetice a casei

Mai mult

Casă eficientă energetic pentru familia ta

În zonele cu fluctuații mari de temperatură, construcțiile necesită o atenție deosebită pentru păstrarea confortului locuitorilor. Cu BCA-ul IZOPOR ca material de zidărie poți înfrunta cu ușurință iernile dificile cu temperaturi mult sub zero grade, precum și verile caniculare cu temperaturi ce depășesc ușor 40 de grade Celsius.

Mai mult

Performanța energetică pentru blocuri de locuințe

O locuință pe mai multe niveluri nu se supune nici unui compromis atunci când este realizată cu BCA Elpreco. Durabilitatea și performanța structurală propulsează acest material de zidărie în topul preferințelor clienților noștri din zonele cu un grad mare de seismicitate.

Mai mult

Principii de proiectare și punere în operă pentru un rezultat optim

O construcție nZEB începe din faza de proiectare atunci când intenția de a respecta principiile eficienței energetice sunt clare. În faza de proiectare știm deja că avem nevoie să urmărim reducerea necesarului de energie până la nivelul maxim posibil, utilizarea resurselor de energie regenerabilă și minimizarea utilizării resurselor de energie fosilă.

Mai mult

Impactul în construcții

Scopul țării noastre conform Directivei 2010/31/EU a Parlamentului European privind construcția locuințelor cu un consum de energie aproape de zero este acela de a promova și susține măsurile necesare creșterii performanței energetice a clădirilor.

Mai mult

Standard locuință activă

Locuințele active sunt locuințele viitorului. Ele produc mai multă energie decât consumă și reprezintă o viziune de ansamblu asupra echilibrului energetic, climatului interior și mediului înconjurător. Condițiilor sănătoase de viață și confort li se adaugă, în cazul locuințelor active, avantaje imediate la capitolul costuri de întreținere.

Mai mult

Reglementări legale pentru nZEB

Performanța energetică a fost mereu un obiectiv urmărit îndeaproape de către Elpreco. Odată cu reglementările Uniunii Europene, anul 2020 devine de referință pentru construcțiile noi care trebuie să tindă către consum de energie aproape de zero.

Mai mult