Romana

Inspiră-te!

Casa pe care o construieşti cu siguranţă e un proiect in care investeşti mai mult
decât bani, e casa în care pui suflet şi care iţi asigură sentimentul de “acasă”.
Suntem fericiţi că de 50 de ani suntem în casele românilor şi materialele noastre
de construcţii le asigură un confort optim.

Casă rezidențială, zonă cu fluctuații mari de temperatură

În zonele cu fluctuații mari de temperatură, construcțiile necesită o atenție deosebită pentru păstrarea confortului locuitorilor. Clienții noștri au ales BCA IZOPOR ca material de zidărie pentru a înfrunta iernile dificile cu temperaturi mult sub zero grade, precum și verile caniculare cu temperaturi ce depașesc ușor 40 de grade celsius.
Casă rezidențială, zonă cu fluctuații mari de temperatură Casă rezidențială, zonă cu fluctuații mari de temperatură Casă rezidențială, zonă cu fluctuații mari de temperatură Casă rezidențială, zonă cu fluctuații mari de temperatură

Casă rezidențială, izolare fonică bună, aglomerări urbane

BCA TERMOPOR este materialul de zidărie recomandat aglomerărilor urbane, în aceeași măsură pentru construirea caselor rezidențiale, a blocurilor de locuințe sau a clădirilor de birouri. Fiecare dintre noi, la sfărșitul unei zile de muncă, ne dorim să ajungem acasă, locul unde căutam maximum de confort și unde ideal este să ne putem detașa de rumoarea cotidiană. La aceste aspecte s-au găndit și clienții noștri atunci când au luat decizia de a-și construi casa cu BCA Elpreco.
Casă rezidențială, izolare fonică bună, aglomerări urbane Casă rezidențială, izolare fonică bună, aglomerări urbane

Casă rezidențială multifamilială, confort optim, eficiență energetică

Pentru familia noastră ne dorim întotdeauna tot ce este mai bun, iar când ne găndim la căminul nostru, cu siguranță nu putem face rabat de la confortul optim. Pentru o locuință multifamilială, un aspect important este eficientizarea habitatului din punctul de vedere al consumului de energie. Soluția acestor deziderate este utilizarea BCA TERMOPOR la realizarea zidăriei casei.
Casă rezidențială multifamilială, confort optim, eficiență energetică Casă rezidențială multifamilială, confort optim, eficiență energetică

Casă rezidențială, climat interior deosebit, umiditate optimă

Pentru obținerea unui climat interior deosebit și pentru păstrarea umidității optime, clienții noștri au ales să își construiască locuința utilizând BCA AEROPOR. Au obținut astfel un mediu sănătos și un confort sporit, înscriindu-se și ei pe lista utilizatorilor mulțumiți de beneficiile acestui material de zidărie. Materialul folosit la acest proiect asigură, de asemenea, o rezistență structurală ridicată.
Casă rezidențială, climat interior deosebit, umiditate optimă Casă rezidențială, climat interior deosebit, umiditate optimă Casă rezidențială, climat interior deosebit, umiditate optimă

Casă rezidențială, durabilitate și performanță structurală

O locuință pe mai multe niveluri nu se supune nici unui compromis atunci când este realizată cu BCA STRUCTOPOR. Durabilitatea și performanța structurală propulsează acest material de zidărie în topul preferințelor clienților noștri din zonele cu un grad mare de seismicitate.
Casă rezidențială,  durabilitate și performanță structurală Casă rezidențială,  durabilitate și performanță structurală Casă rezidențială,  durabilitate și performanță structurală

Bloc de locuinţe

Un bloc de locuinţe trebuie să asigure unui număr mare de familii un spaţiu confortabil atât din punctul de vedere al izolării faţă de zgomotele urbane, cât şi al menţinerii unei temperaturi adecvate, însă şi rezistenţa în timp a clădirii este foarte importantă. Siguranţa locuitorilor unei clădiri cu mai multe niveluri este garantată de folosirea BCA-ului Structopor.
Bloc de locuinţe Bloc de locuinţe Bloc de locuinţe

Spital

Un spital are nevoie de izolare fonică şi termică dar şi de păstrarea unui mediu sănătos antibacterian. Utilizând BCA Aeropor s-a asigurat o aerisire corespunzatoare a pereţilor, folosindu-se de capacitatea BCA-ului de a absorbi şi de a elimina umiditatea, evitând formarea mucegaiului.

Spital Spital Spital Spital
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!