Romana

DESPRE COMPANIA NOASTRĂ

Elpreco este cel mai mare producător de elemente prefabricate din beton din zona Olteniei, gama de produse Elpreco cuprinzând: sisteme de zidărie şi termoizolaţie din BCA, sisteme de pavaj care asigură toate elementele necesare pentru amenajări exterioare şi sisteme de canalizare din beton.

Elpreco este un nume sonor în domeniul materialelor de construcţii, având o prezenţă de 50 de ani pe piaţa românească, ani care au facut din Elpreco o marcă cu tradiţie, o marcă puternică, o marcă cu expertiză de necontestat în domeniu, un reper pentru calitate şi profesionalism în industria de profil. Firma deţine o unitate de producţie care acoperă toate cele 4 linii de produse în Craiova şi o unitate de producţie de pavele în localitatea Titu. De 50 de ani avem o conduită de afaceri care ne ghidează activitatea, principiile dupa care ne ghidam fiind cartea noastră de vizită:
 • Strategia noastră este să punem în centrul activităţii noastre OMUL de la angajaţi şi parteneri de afaceri, până la beneficiarii finali.
 • Misiunea noastra este să oferim oamenilor soluţii de calitate pentru a-şi consolida comunitatea în care traiesc astfel incât să ridicăm nivelul de trai.
 • Preocuparea permanentă pentru client ne-a făcut să evoluăm şi să putem răspunde mereu nevoilor lui actuale.
 • Suntem o companie dinamică, adaptată la nevoile prezente ale clientului şi pentru asta, investim în pregătirea angaţiilor noştri, în modernizarea şi retehnologizarea capacităţii de producţie, introducând în procesul de fabricaţie produse noi, moderne, de calitate care corespund exigenţelor clienţilor noştri.
Codul de Conduită în afaceri

Codul de Conduită în afaceri cuprinde orientări clare cu privire la conduita în afaceri şi comportamentul etic al persoanelor care reprezintă ELPRECO și, implicit, Grupul CRH în îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi.
Cultura corporativă a Grupul CRH este bazată pe convingerea că managementul local poate servi cel mai bine nevoilor tuturor părților interesate, în condițiile înțelegerii reale de catre acesta a afacerilor și culturii companiei. Această libertate de a gestiona și a lua decizii creează angajamentul față de conceptul de dublă cetățenie, atât a CRH, cât şi a ELPRECO. De asemenea, această filozofie de afaceri cere angajaților să funcționeze la cele mai înalte niveluri de deschidere, onestitate, integritate și comportament responsabil.
Grupul CRH, din care face parte si ELPRECO, are ca scop performanța şi creşterea financiară de top și consideră că acest lucru poate fi realizat numai prin excelență în modul în care facem afaceri și prin aderarea la cele mai înalte standarde de responsabilitate corporativă și socială, motiv pentru care ELPRECO adera la spiritul si principiile Codului de Conduită în afaceri al Grupul CRH.
Download Codul de Conduită în afaceri
Download Codul de Conduită al Furnizorilor
Download Angajament pentru Drepturile Omului

Acum mulţi ani, când fabrica a fost construită...Astăzi...Valorile ELPRECO

 • Valori ELPRECO - INTEGRITATE

  INTEGRITATE

  Tot ceea ce facem in fiecare zi stă sub semnul onestităţii şi transparenţei.
 • Valori ELPRECO - ONESTITATE

  ONESTITATE

  Mai presus de toate, nu compromitem niciodată adevărul.
 • Valori ELPRECO - LOIALITATE

  LOIALITATE

  Suntem loiali atât companiei în care lucrăm, cât şi clientului sau partenerului nostru de afaceri.
 • Valori ELPRECO - RESPONSABILITATE

  RESPONSABILITATE

  Suntem responsabili faţă de companie, faţă de acţionari, faţă de angajaţi şi faţă de mediul înconjurător.
 • Valori ELPRECO - PERFORMANŢĂ

  PERFORMANŢĂ

  Luptăm în fiecare zi pentru standarde ridicate de performanţă. Apreciem spiritul competiţiei, competiţia ne face mai puternici şi este cheia spre evoluţie.
 • Valori ELPRECO - SUSTENABILITATE

  SUSTENABILITATE

  Investim permanent în proiecte de: Responsabilitate Socială, Protecţia Mediului, Sănătate & Securitatea Muncii.
 • Valori ELPRECO - RESPECTAREA LEGII

  RESPECTAREA LEGII

  Cei 50 de ani de activitate fără nicio problemă cu legea stau mărturie pentru faptul că respectăm legea fără niciun fel de excepţie.
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!