Background

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Încă de la începuturile activităţii noastre ne-am angajat să funcţionăm şi să ne desfaşurăm activitatea într-un mod responsabil şi sustenabil faţă de angajaţii noştri, faţă de clienţii noştri, faţă de comunitatea în care trăim şi, nu în ultimul rând, faţă de mediu. Suntem o companie a cărei strategie de “dezvoltare durabilă” se construieşte prin contribuţia noastră în fiecare dintre următoarele arii de sustenabilitate:

about Image

Suntem parte din comunitate

Una dintre direcțiile noastre de dezvoltare este axată pe implicarea în comunitățile din care facem parte și ne străduim să fim parte din proiecte care să răspundă nevoilor reale ale oamenilor din jurul nostru şi care pot duce la schimbări majore în bine.Proiectele în care ne implicăm și pentru care avem parteneriate solide și de lungă durată sunt menite să ofere sprijin în educație prin susținerea de acțiuni culturale, sportive și de mediu destinate tuturor categoriilor de vârstă și în special tinerilor.Ajutăm la construcția și refacerea de școli, alăturându-ne, spre exemplu, partenerilor noștri din cadrul asociației BookLand. Sprijinul semenilor noștri mai puțin norocoși prin acțiuni caritabile, se înscrie de asemenea pe agenda noastră, fiind alături de Asociațaia Vasiliada, Asociația YouStars, Asociația Life Is Better With Friends și alții. Noi la Elpreco suntem de părere că investind în generațiile tinere, investim sustenabil în viitorul nostru, al tuturor și responsabilitatea este a fiecaruia dintre noi.

x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!