Background

Despre noi

about Image

Perfect simplu în construcții

Elpreco este liderul pieței de elemente prefabricate din beton din zona Olteniei și singurul producător din România care oferă soluții complete de construcții, gama de produse Elpreco cuprinzând: sisteme de zidărie și termoizolație din BCA, sisteme de pavaj care asigură toate elementele necesare pentru amenajări exterioare și sisteme de canalizare din beton.

Cu o existență de peste 60 de ani pe piața românească, Elpreco este un nume sonor în domeniul materialelor de construcții. Experiența acumulată de-a lungul anilor a făcut din Elpreco o marcă cu tradiție, o marcă puternică, o marcă cu expertiză de necontestat în domeniu, un reper pentru calitate și profesionalism în industria de profil.

Compania deține o unitate de producție care acoperă toate cele 3 linii de produse în Craiova și o unitate de producție pavaj în localitatea Titu.
Principiile care ne ghidează activitatea și conduita în afaceri sunt pilonii de bază ai comunicării cu partenerii noștri.

about Image

Soluții integrate pentru construcții durabile

Grupul internațional CRH are în România o structură puternică prin cele trei fabrici deținute.
Romcim este unul dintre cei mai mari furnizori de ciment, agregate și betoane pentru sectorul de construcții din România.
www.romcim.ro
Elpreco este producător de top pe piața românească de BCA, pavele și elemente peisagistice, sisteme de canalizare și elemente prefabricate.
Alături de Romcim și Elpreco, Ferrobeton este un producător cu experiență în domeniul execuției de elemente din beton prefabricate precomprimate, utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, respective construcțiilor civile, industriale și agricole.
www.ferrobeton.ro

x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!