Background

Sisteme de zidărie BCA

product image

MULTIFORM

Noul produs din gama BCA IZOPOR, BCA-ul MULTIFORM este recomandat pentru realizarea de zidărie decorativă:
- rafturi simple sau încastrate;
- etajere;
- măști diverse pentru baie sau bucătărie (pentru cadă, chiuvetă, cabina de duș, trasee de conducte).

Certificate

Noul produs din gama BCA IZOPOR, BCA-ul MULTIFORM este recomandat pentru realizarea de zidărie decorativă:
- rafturi simple sau încastrate;
- etajere;
- măști diverse pentru baie sau bucătărie (pentru cadă, chiuvetă, cabina de duș, trasee de conducte).

Cele mai importante proprietăţi:
- realizare simplă a operațiunilor de tăiere, decupare, găurire sau execuție de profile diverse, ușor de pus în operă;
- greutate redusă, ușor de manipulat, transportat și montat;
- fabricat doar din materii naturale, nepoluant pentru sănătate sau mediu.

Pachetul BCA MULTIFORM conține 4 bucăți 650x240x75mm, cu acoperire de 0,624mp. 
 

Consultă ofertele noastre aici.

Descoperă alte produse Elpreco din gama Pavaje și Borduri.

Dimensiuni
(Lxlxh)
Necesare / mp Acoperire / pachet Aplicații recomandate BCA Multiform
cm bucăți mp buc/pachet pachet/palet mc/palet lei/pachet
(fără TVA)
65x7.5x24 6.41 0.624 4 50 0.0468 12.5
Beneficii DURABILITATE ŞI PERFORMANŢĂ STRUCTURALĂ

Cu toţii ne dorim să avem o locuinţă care să reziste în timp acţiunilor provocate de factorii naturali externi: ploaie, vânt, cutremur, zăpadă, temperaturi foarte mari sau foarte mici. Principala caracteristică a BCA-ului Elpreco este aceea că îşi păstrează neschimbate proprietăţile pe întreaga durată de viaţă. Deasemenea greutatea redusă a BCA-ului determină o diminuare a încărcărilor asupra structurii de beton și a fundației clădirii, fiind recomandarea perfectă pentru orice tip de clădire de la cele cu un singur etaj până la cele multietajate.

Beneficii EFICIENŢĂ ENERGETICĂ

Principala preocupare atunci când vine vorba despre confortul de a locui într-o clădire este de a avea temperatura şi umiditatea optimă. Faţă de materialele clasice de zidărie sau alte elemente din beton armat, BCA-ul oferă cel mai bun randament termic. Conţinutul ridicat de aer din structura celulară a BCA-ului oferă căldura necesară în timpul iernii şi răcoarea necesară în timpul verii. Folosind BCA-ul Elpreco nu mai este necesar a se folosi un sistem de izolaţie suplimentar. Această caracteristică a BCA-ului Elpreco ajută la reducere dramatică a costurilor de construcţie şi întreţinere ale unei locuinţe.

Beneficii REZISTENŢĂ LA FOC

Blocurile din BCA Elpreco oferă un grad înalt de rezistență la foc, menţinând rezistenţa şi stabilitatea zidăriei aproximativ 7 ore de la izbucnirea incendiului (pentru zidării cu grosimea mai mare de 20 de cm). Datorită compoziției sale pur minerale, BCA-ul este un material de construcții neinflamabil, care previne propagarea flăcărilor către incintele alăturate, nu emană fum sau gaze toxice, care pot pune în pericol viața persoanelor din clădire.

Beneficii IZOLARE FONICĂ

Structura masivă a blocurilor de BCA Elpreco şi conţinutul de aer al acestora are, ca rezultat, un efect de amortizare fonică mult superioara altor elemente de zidarie. Chiar daca se alege folosirea blocurilor de zidărie subţiri la interior, va fi asigurată izolarea fonică necesară între încăperi.

Beneficii UŞOR DE PRELUCRAT

Specialiştii în domeniul construcţiilor ştiu cât de important este să lucrezi cu un material de zidărie care să fie uşor de manipulat, uşor de transportat, de montat, de tăiat, de găurit şi cu pierderi minime la punerea în operă. BCA-ul Elpreco este alegerea optimă pentru fiecare – beneficiar sau specialist, avantajele resimţite, în ceea ce priveşte timpul şi banii investiţi, fiind deosebite.

Beneficii MATERIAL UŞOR

Greutatea redusă a BCA-ului determină o diminuare a încărcărilor asupra structurii de beton și a fundației clădirii, fiind recomandarea perfectă pentru orice gen de clădire de la cele cu un singur etaj până la cele multietajate.

Beneficii UMIDITATE OPTIMĂ

Un alt element de confort pe care ni-l dorim de la o locuinţă este nivelul optim de umiditate. O valoare ridicată a umidităţii din locuinţă poate genera condiţii favorabile înmulţirii agenţilor patogeni sau alergenilor. Pe de altă parte, umiditatea relativă scăzută a aerului din încăpere poate favoriza apariţia infecţiilor respiratorii, mai ales pe timp de iarnă. Datorită structurii sale, BCA-ul Elpreco are un coeficient de absorbţie a vaporilor de apă optim, lasând peretele să respire.

Beneficii EFICIENŢĂ FINANCIARĂ

BCA-ul este unul dintre cele mai căutate materiale de construcţii, pentru că este un material care îşi amortizează investiţia foarte repede, fără investiţii suplimentare

Beneficii MATERIAL ECOLOGIC

BCA-ul Elpreco este un material de construcţii adaptat la preocupările la nivel macro ale omenirii, scopul final fiind un randament ecologic ridicat asigurat la toate nivelele din ciclul de viaţă al produsului (proces de fabricaţie, exploatare, reciclare sau reutilizare). Produsul nostru este fabricat doar din materii prime naturale, procesul tehnologic fiind asigurat cu un consum redus de energie, nepoluant pentru sănătate sau mediu. Deasemenea construcţiile cu produse Elpreco asigură sănătatea şi continuitatea între generaţii, reducând consumul de energie termică şi emisiile de CO2, fiind un puternic izolator termic.