Romana
01-06-2014

Elpreco sărbătoreşte Ziua Copilului prin jocuri şi multe cadouri surpriză!

Elpreco sărbătoreşte Ziua Copilului prin jocuri şi multe cadouri surpriză!
Ziua Copilului nu a trecut neobservată pentru cei mai mici dintre membrii familiei Elpreco. Ziua de 1 Iunie a fost incărcată de parfumul copilăriei, iar râsete cristaline au răsunat în curtea companiei până spre orele prânzului.
Copiii cu vârste de până la 14 ani au fost invitaţi, alături de mămicile, tăticii şi bunicii lor să fie actorii principali ai activităţilor organizate special pentru ei. Cei mici, dornici de distracţie, au luat cu asalt curtea companiei încă de la primele ore ale dimineţii. După ce au trecut de etapa de înscriere la una sau mai multe dintre competiţiile organizate, sărbatoriţii s-au aliniat la start pentru Mini-cros, prima dintre cele 3 probe sportive pregătite.
Cei mai mici dintre sportivi au fost şi cei mai îndrăzneţi şi cei mai numeroşi, astfel încât întrecerea între voinicii de 2, 3 şi 4 ani a fost cea mai acerbă. Sub atenta supraveghere şi indrumare a echipei Elpreco şi urmând tiparul categoriilor de vârstă, rând pe rând, şi-au testat viteza de alergare şi cei mai mari.
Şi cum adrenalina era la cote înalte, următoarea probă, cea de ştafetă a venit la momentul cel mai potrivit. Împărtiţi în grupe mixte, juniorii au trebuit să îşi demonstreze atât calităţile sportive, cât şi îndemănarea şi, mai ales, spiritul de echipă.
Cea de-a treia întrecere sportivă a făcut deliciul copiilor, deoarece au avut de trecut o probă dificilă, printre obstacole, alături de obiectul sportiv favorit, role, bicicletă sau tricicletă şi mare a fost surpriza tuturor adulţilor prezenţi să constate cât de bine se descurcă, chiar şi cei mai mici, la acest capitol.
Elpreco este un susţinător al mişcării în aer liber, însă şi talentul artistic este la mare preţ, astfel încât ziua nu putea să se încheie fără activitatea emblematică a Zilei Copilului, desenul pe asfalt. Înarmaţi cu cretă colorată şi fără să li se impună o temă de desenat, micii artişti, de data aceasta, şi-au ilustrat cum au putut mai bine casa visurilor lor, casă ce nu putea sa fie „construită” decât sub umbrela Elpreco.
În jurul orelor prânzului, protagoniştii entuziasmaţi de diplomele, premiile şi cadourile primite le-au spus „La revedere!” organizatorilor şi s-au îndreptat cuminţi către casele lor, dar nu înainte de a promite că şi anul viitor vor răspunde „Prezent!” chemării la distracţie şi lasând în urma lor o energie minunată care va pluti în jurul companiei până cel puţin data viitoare.
ELPRECO ÎN MEDIA
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!