Romana
30-08-2014

Elpreco demonstrează calitățile BCA-ului la Calafat și Târgu Jiu 

Elpreco demonstrează calitățile BCA-ului la Calafat și Târgu Jiu  Echipa Elpreco a sustinut demonstratii practice la Calafat si Targu Jiu, pe parcursul a doua zile, pentru a prezenta beneficiile zidirii cu BCA-ul produs la Craiova.
O echipa mixta formata din oameni de marketing si consultanti tehnici ai Elpreco au organizat un marathon al demonstratiilor pro BCA, vizitand doua orase oltene in doua zile. Ziua in care crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, 30 august a fost dedicata calafetenilor, iar ziua de duminica, 31 august a fost dedicata gorjenilor din Targu Jiu.
Cele doua actiuni s-au bucurat de prezenta a peste 150 de persoane dornice sa descopere beneficiile zidirii cu BCA Elpreco. Prin demonstratii practice, echipa craioveana a convins publicul de eficienta termica a acestui material de constructii, de gradul ridicat de izolare fonica, de rapiditatea zidirii, precum si de gradul de rezistenta la foc si rezistenta mecanica./ mai scurt un pic: a convins publicul de eficienta termica si fonica a BCA-ului, rezistenta la foc si cea mecanica, precum si la buna comportare in timp a zidariei de BCA.
Participantii au fost de doua ori castigatori, astfel incat, alaturi de informatiile furnizate, cei care au raspuns intrebarilor fulger adresate au primit si premii surpriza. In plus, fiecare oras a avut si cate un mare castigator al unei tablete, oferita prin tragere la sorti in cadrul tombolelor organizate cu aceste ocazii. Ii felicitam inca o data pe castigatorii tabletelor, domnul Gheorghe Salcianu din Calafat si doamna Elena Cuslea din Targu Jiu si le multumim pentru alegerea dumnealor de a fi clienti Elpreco.

Actiunile care au marcat sfrasitul lunii august s-au desfasurat cu sprijinul partenerului Lafarge, cel mai mare producator de ciment, agregate si betoane de nivel international.
ELPRECO ÎN MEDIA
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!