Romana
29-05-2014

Elpreco a organizat Olimpiada Meseriaşilor la Târgu-Jiu.

Elpreco a organizat Olimpiada Meseriaşilor la Târgu-Jiu.


Sărbătoarea creştină a Înălţării a fost sărbătorită de către Echipa Elpreco într-un mod inedit, organizând pentru zecile de montatori participanţi o prezentare interactivă a produselor companiei alături de competiţii care să demonstreze avantajele utilizării materialelorde construcţii produse la Craiova.

Acţiunea organizată de Elpreco în colaborare cu Trivoli, un partener cu tradiţie al companiei din zona judeţului Gorj, s-a bucurat de prezenţa a zeci de meseriaşi. Cei prezenţi au fost dornici să afle cât mai multe despre materialele de construcţii din beton produse la Craiova şi să participe la întrecerile de măiestrie organizate în cinstea lor.

Întâlnirea a debutat cu prezentarea produselor şi a principalelor atribute pe care acestea le deţin. Avantajele subliniate au fost susţinute cu ajutorul demonstraţiilor practice, iar cei prezenţi s-au putut convinge de avantajele pe care le poate avea beneficiarul unei case construite cu materialele Elpreco.

După ce şi-au împrospătat informaţiile despre materialele Elpreco a sosit şi momentul mult aşteptat al concursurilor. Cei mai norocoşi dintre meseriaşii dornici să treacă la treabă au avut ocazia, în cadrul celor trei competiţii organizate, fie să zidească cu BCA-ul şi adezivii pentru zidărie cu rosturi subţiri, fie să alcătuiască un model de pavaj, fie să işi arate priceperea în montarea învelitorii Elpreco.

Câte trei echipe s-au inscris pentru fiecare probă şi, deşi premii li s-au acordat doar ocupanţilor locurilor de pe podium, toţi cei prezenţi s-au declarat căstigători, alături de echipa Elpreco şi de gazda Trivoli. Acţiuni cel puţin la fel de interesante şi captivante se vor mai desfaşura şi în viitor, iar organizatorii promit că participarea nu va fi regretată.
ELPRECO ÎN MEDIA
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!