Romana
01-01-2014

Elpreco - scurtă descriere a companiei.

Elpreco - scurtă descriere a companiei. Compania Elpreco SA, din Craiova, parte a grupului irlandez CRH, este specializată în producţia de elemente prefabricate din beton pentru zidărie, acoperișuri, sisteme de canalizare, pavaje și borduri.
Ponderea cea mai mare în cifra de afaceri a societăţii este deţinută de blocurile din BCA, urmate de sistemele de învelitoare, pavaje și cele pentru canalizare. Prin utilizarea sistemului de zidărie cu rosturi subţiri se asigură o izolaţie termică deosebită, garantându-se o temperatură optimă a locuinţei indiferent de anotimp, precum și importante economii financiare.
Sistemul de invelitoare cuprinde doua profile de tigla din beton (Skandia si Arcadia), precum si toata gama de accesorii necesare realizarii unui acoperis trainic si cu un aspect estetic deosebit.
Sistemul de pavaj Elpreco include pavaje, borduri, jardiniere si jgheaburi, care infrumuseteaza orice ambient.
În cei 50 de ani de activitate pe piaţa locală a construcţiilor, Elpreco s-a preocupat permanent de cerintele clientilor, investind in tehnologii si produse noi si performante.
 
ELPRECO ÎN MEDIA
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!