Romana
08-09-2014

Craiova, 8 septembrie 2014 – cea de-a doua ediție a Olimpiadei Meseriașilor 

Craiova, 8 septembrie 2014 – cea de-a doua ediție a Olimpiadei Meseriașilor  Olimpiada Meseriașilor, aflată la ce-a de-a doua ediție, s-a desfășurat la Craiova în zi de sărbătoare. Pentru echipa Elpreco și pentru cei peste 90 de specialiști în construcții prezenți la această acțiune, ziua de Sfânta Maria Mică a insemnat odihna activa.
In randul participantilor s-au regasit atat parteneri ai Elpreco, cat si specialisti interesati de produse performante care sa-i ajute sa realizeze proiecte la un inalt nivel calitativ, dornici sa cunoasca mai bine produsele noastre si modul de punere in opera al acestora.
Demonstatiile in care au fost puse in valoare calitatile deosebite ale produsului BCA-ului Elpreco, precum si concursul de realizarea a zidariei , au dat ocazia specialistilor de a recunoaste si aprecia usurinta, rapiditatea si durabilitatea unei constructii realizate din BCA.
Indemanarea si priceperea concurentilor au fost evidentiate si in cadrul probelor de montaj tigla si pavaje, probe desfasurate sub privirile atente ale juriului si asistentei ce permanent a incurajat participantii.
Castigatorii concursurilor au primit premii consistente care cu siguranta le vor fi de folos pe parcursul activitatilor profesionale.
Atmosfera a fost relaxata, constructiva si incurajatoare pentru schimbul permanent de idei ce a avut loc, atat intre echipa de marketing Elpreco si invitati, cat si intre acestia, interesati sa impartaseasca experienta profesionala acumulata.
Evenimentul a avut loc cu sprijinul partenerului Lafarge, cel mai mare producator de ciment, agregate si betoane de nivel international.
 
ELPRECO ÎN MEDIA
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!